Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postoje neke situacije u kojima se čovjek osjeti posramljenim a za koje se ne bi očekivalo da će ih iskusiti i predsjednik najmoćnije zemlje svijeta.


Američkom predsjedniku Baracku Obami je nedavno u jednom restoranu odbijena kreditna kartica.

Vezani članci Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uživaju u Karlovcu, glumica pozirala bez trunke šminke Odbjegla guma Zalutala guma uletjela u restoran, sva sreća da su gosti već pojeli svoj ručak

"Čak sam i ja to doživio", kazao je u petak Obama.

Sramotu o kojoj je riječ američki predsjednik doživio je prošloga tjedna u New Yorku kada je pokušao platiti račun nakon što je večerao u jednom restoranu za vrijeme trajanja zasjedanja Opće skupštine UN-a.

OBAMA ZABRINUT 'Ovo će biti duga borba'

"Pokazalo se da je (kreditnu karticu) ne koristim dovoljno", komentirao je Obama događaj pred novinarima u Bijeloj kući koji su se pritom dobro zabavljali. Obama je dodao kako je pokušao objasniti konobaru da je mislio kako je na vrijeme platio dospjeli račun na kartici.

Po riječima američkog predsjednika, spasila ga je njegova supruga Michelle koja ga je izvukla iz neugodne situacije izvadivši svoju kreditnu karticu i plativši račun. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook