Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za američkog predsjednika Baracka Obamu, suočenog s padom popularnosti, u nedjelju počinje jednotjedni odmor s obitelji na otmjenom otoku Martha's Vineyard na sjeveroistoku Sjedinjenih Država.


Američki predsjednik, kojem je ljetovanje zamalo pokvario nedaleki prolazak uragana Bill, povući će se nakratko s političke pozornice nakon sedam iscrpljujućih mjeseci. Nakon vikenda u predsjedničkoj rezidenciji Camp David, u Marylandu, Baracka Obamu sa suprugom i djecom očekuju u nedjelju na omiljenom otoku klana Kennedy i para Clinton.

Vezani članci PR Iskoristite lipanjske vikende i napunite baterije u hotelu Flores**** u Poreču Ilustracija HZJZ objasnio smiju li djeca tijekom odmora izići iz učionice i što s hranom od kuće

>> Amerikanaci ne vjeruju Obaminu planu oporavka

Tijekom tjedan dana osim ponekog izleta i izlaska na golf teren ne očekuju se javna pojavljivanja američkog predsjednika. Prema nedavnoj anketi samo 49 posto Amerikanaca je uvjereno da će predsjednik Obama donositi dobre odluke za zemlju, prema 60 posto nakon njegovih 100 dana u Bijeloj kući. (Hina)