Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U PODGORICI

Novinarka ustrijeljena ispred svog stana, na istome mjestu gdje su je nepoznati napadači već jednom pretukli

Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP)
Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Olivera Lakić, novinarka podgoričkih Vijesti, zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice, hitno je prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti.

Novinarka podgoričkih Vijesti Olivera Lakić ranjena je večeras ispred svog stana u Podgorici. Kako je prenio glavni urednik tog lista Mihailo Jovović, Lakić mu je kazala da joj je jedan muškarac prišao kad se približavala ulazu zgrade u kojo živi i pucao joj u nogu te da je vidjela još dva muškarca kako bježe.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice, hitno je prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti, pišu Vijesti.

"Vjerojatno su je čekali ispred ulaza, gdje je pretučena prije šest godina. Prišao joj je čovjek i pucao u nogu. Nemam riječi, dokad će se ovo dešavati? Nijedan napad na nju nije riješen. Mnoge priče koje napisala, a koje ukazuju na kriminal, nisu uopće istražene. Dokle ćemo strepiti od ovakvih kukavica?", rekao je Jovović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene