Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP)
Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Olivera Lakić, novinarka podgoričkih Vijesti, zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice, hitno je prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti.


Novinarka podgoričkih Vijesti Olivera Lakić ranjena je večeras ispred svog stana u Podgorici. Kako je prenio glavni urednik tog lista Mihailo Jovović, Lakić mu je kazala da joj je jedan muškarac prišao kad se približavala ulazu zgrade u kojo živi i pucao joj u nogu te da je vidjela još dva muškarca kako bježe.

Vezani članci Nizozemska policija (Foto: AFP) VIDEO Užas u Nizozemskoj: Samostrelom s balkona pucao po ljudima, ubio dvoje. Policija ranila napadača Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, i Domagoj Mikić Dvije škole, dva incidenta: "Bojim se da se djeca u školi sve manje osjećaju sigurno, da se nasilje iz obitelji i društva prelijeva i tamo"

Zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice, hitno je prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti, pišu Vijesti.

"Vjerojatno su je čekali ispred ulaza, gdje je pretučena prije šest godina. Prišao joj je čovjek i pucao u nogu. Nemam riječi, dokad će se ovo dešavati? Nijedan napad na nju nije riješen. Mnoge priče koje napisala, a koje ukazuju na kriminal, nisu uopće istražene. Dokle ćemo strepiti od ovakvih kukavica?", rekao je Jovović.