Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestoka kampanja u BiH

VIDEO "Poručujem im svima da se napuše k***a": Pogledajte snimku za koju političar tvrdi da je - montaža

Zastave BiH
Zastave BiH Foto: DNEVNIK.hr
Društvenim mrežama i portalima širi se snimka na kojoj jedan političar svojim konkurentima snima poruku, a na kraju i opsuje. Medijima je ispričao da je riječ o montaži.

Kenan Uzunović, nositelj liste Bosanskohercegovačke inicijative u izbornoj jedinici 5 za Parlament Federacije BiH, navodno je snimio vidio u kojem se potužio na prijetnje koje dobiva od oponenata.

Pročitajte i ovo Ukrasni svjetleći sob Drugi dan stiglo iznenađenje Ženi u Slavoniji ukrali soba pa je dočekala poruka: "Previše smo popili na Badnjak" Screenshot Iz Imotskog? VIDEO U teškoj prometnoj nesreći kod Zenice poginulo dvoje Hrvata, još dvoje teško ozlijeđeno

A zatim im je poručio: "Ja ovim putem želim da poručim njima da nam se svima, vrlo jasno i kratko, napuše k***a."

Snimka je brzo postala viralna. Klix.ba piše kako je, sudeći po atmosferi, video nastao prije ili nakon nekog predizbornog skupa.

Uzunović je zatim objasnio da se radi o montaži te da je objavljena na lažnim profilima na Facebooku koje financiraju njegovi konkurenti, SDA i NES.

"Naime, jedina istina iz videa, što je i autentično sa snimke, je da sam proteklih dana izložen prijetnjama i porukama, praćenjem i pokušajima zastrašivanja jer upravo gore navedene politike pokušavaju na ovaj način ugasiti moju želju za političkim angažmanom", rekao je Uzunović.

Dodao je da je riječ o jeftinom pokušaju da ga se učini vulgarnim.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene