Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Kupio jeftiniju kartu

Student odletio u krivom pravcu: Umjesto na plažu - sletio u snježnu oluju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski student na teži je način spoznao da su neke stvari predobre da bi bile istinite kada je sletio u Sydney u Kanadi umjesto u Sydney u Australiji.

Milan Schipper izjavio je televiziji CBC da je kupio kartu jer je bila puno jeftinija od ostalih.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

No, umjesto da je s aerodroma odmah otišao na plažu, kako je planirao, našao se usred sniježne oluje samo s laganom jaknom. Stjuardese su mu pomogle da odmah kupi kartu za povratak kući u Amsterdam, piše u subotu BBC. Osamnaestogodišnjak kaže da je shvatio da nešto nije u redu kada je presjedao u Torontu, u maleni zrakoplov tvrtke Air Canada.

"Zrakoplov je bio tako malen da sam se pitao kako li će stići do Australije", rekao je Schipper. To nije prvi put da su putnici zamijenili dva Sydneya. Godine 2002. mladi je britanski par također sletio u Sydney poznatiji po brodovima za lov na jastoge nego po zgradi opere. Isto se 2009. dogodilo još jednom nizozemskom djedici, a identičnu grešku napravili su 2010. talijanski turisti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene