Obavijesti Video Pretražite Navigacija
55 mjesta za suce, tek 4 prijavljena

Nitko više ne želi postati 'lovac na mafiju' na Siciliji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijansko pravosuđe ima velikih problema oko popunjenja mjesta sudaca ili državnih odvjetnika na Siciliji, objavio je tisak te zemlje.

Za 55 upražnjenih mjesta sudaca, isražnih sudaca ili državnih odvjetnika na Siciliji, javile se tek četiri kandidata, tri u Palermu a jedan u Cataniji, pišu novine.

Pročitajte i ovo Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

Teški i nadasve neizvjesni uvjeti života za 'lovce na mafiju', koji moraju živjeti pod stalnom policijskom paskom i pratnjom, kao i loša tehnička i kadrovska opremljenost, glavni su razlozi zbog kojih nitko ne želi premještaj na Siciliju, kaže predsjednik talijanske Udruge sudaca (ANM) Luca Palamara.

Zbog kadrovskih problema stanje se toliko pogoršalo, da je nekoliko državnih odvjetništava u regijama u kojima je mafija najjača, na pragu da bude zatvoreno, upozorava Palamara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene