Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez hrvatskih navijača

Što je Nikolić rekao o utakmici Srbija-Hrvatska?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić zaključio je da iz svake izjave predstavnika nogometnih saveza dolazi uvjerenje da se večeras može očekivati fer utakmica te je izrazio nadu da će se i ubuduće sportski događaji održavati u miru i bez incidenata.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Beogradu s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Fudbalskog saveza Srbije (FSA), a uoči večerašnje utakmice te dvije reprezentacije, javlja Anadolu Agency.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV HNS-ov kamp u Velikoj Gorici Anketa Dnevnika Nove TV Tko bi trebao platiti izgradnju stadiona u Hrvatskoj? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

>> 11-orica za Beograd: Štimac kreće s tri napadača?

Tijekom susreta predstavnici HNS-a zahvalili su se predsjedniku Nikoliću na 'iskrenom stavu i zalaganju da se i u sferi sporta odnosi unaprijeđuju i da prate uspjehe na političkom i ekonomskom planu'.

'Predsjednik Nikolić je zaključio da iz svake izjave predstavnika nogometnih saveza izvire uvjerenje da se večeras može očekivati fer utakmica i izrazio nadu da će se i ubuduće sportski događaji održavati u miru, bez incidenata', priopćeno je nakon susreta iz Kabineta Predsjednika Srbije.

Na stadionu Marakana večeras od 20:45 će se odigrati nogometna utakmica između Srbije i Hrvatske za kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iduće godine.

Utakmici neće prisustvovati hrvatski navijači. MUP Srbije će za osiguranje utakmice angažirati oko četiri tisuće policajaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene