Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za ubojstvo

Nije htio gledati: Pistorius rukama prekrio oči kad su prikazali krvav pod kupaonice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završio je još jedan dan na suđenju Oscaru Pistoriusu za ubojstvo Reeve Steenkamp. Jedan od stručnih svjedoka pokazao je slike s mjesta zločina. Pistorius ih nije mogao gledati.

Oscar Pistorius na današnjem je ročištu rukama prekrio oči kada su tužitelji u sudnici prikazivali fotografija snimljene na dan ubojstva Reeve Steenkamp, konkretno kupaonice prekrivene krvlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uoči presude zemlja je podijeljena Koliko godina Oscaru Pistoriusu? Završava suđenje koje je podijelilo Južnu Afriku Slika nije dostupna Čeka se presuda IZNIO DETALJE JEZIVOG ZLOČINA 'Još osjećam miris krvi i vrućinu na rukama'

Na tim fotografijama jasno se vidi lokva krv oko WC školjke kao i krv u samoj školjci, kapljice krvi posvuda po pločicama te dio drvenih vrata koje je, kako kaže Pistorius, razvalio misleći da mu je u kuću ušao provalnik, piše Daily Mail.

Pistorius u suzama: 'To nije istina, to nije istina'

Proslavljeni južnoafrički sportaš i jučer je pognute glave i na mahove zatvorenih očiju slušao svjedočenje kriminalista koji je do zadnjih detalja opisivao prostrijelne rane koje je Pistorius nanio svojoj djevojci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene