Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dramatične nedjelje u kojoj je ubijen Osama bin Laden, tajanstveno je nestao njegov susjed Shamraiz Khan.


Njegovu obitelj probudila je buka helikoptera koji su nadlijetali dotada mirno naselje u Abbottabadu. Khan je izašao vani da pogleda što se događa, ali kad je vidio pripadnike američke vojske vratio se natrag u kuću i sakrio se sa starijim roditeljima.

Vezani članci Željko Cvrtila - 1 Kriminalist o pronalasku tijela za koje se vjeruje da je Matej Periš: "Obdukcija će utvrditi postoje li eventualno nekakvi tragovi nasilja" Mjesto gdje je izvučeno tijelo muškarca za kojeg se sumnja da je Matej Periš - 1 FOTO/VIDEO Pogledajte kako izgleda mjesto gdje je izvučeno tijelo muškarca za kojeg se smatra da bi mogao biti Matej Periš

'Kad je cijela operacija završila, pakistanska vojska nam je došla u kuću i odvela ga. Više ga nismo vidjeli i još se nije vratio. Molim vas Bogom, vratite mi sina. Jako sam uzrujan jer sam bolestan i molim vas kažite premijeru da mi vrate sina', kazao je otac nestalog Muhamed Qasim.

>> 'Poklonili su mi zečeve, ali nikad u kući nisam vidio Osamu'

>> Direktor CIA-e: Obama nije vidio trenutak kada su ubili Osamu

Napominje kako su rijetko viđali stanare velike kuće na kraju ulice, a pogotovo zloglasnog terorista. Jedino se razmijenili nekoliko riječi s povučenom ženom koju su sretali na ulici.  Pakistanska, kao ni američka vlada, još se nisu oglasili o slučaju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju