Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvela ga vojska

Nestao Osamin susjed: 'Molim vas, vratite mi sina!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dramatične nedjelje u kojoj je ubijen Osama bin Laden, tajanstveno je nestao njegov susjed Shamraiz Khan.

Njegovu obitelj probudila je buka helikoptera koji su nadlijetali dotada mirno naselje u Abbottabadu. Khan je izašao vani da pogleda što se događa, ali kad je vidio pripadnike američke vojske vratio se natrag u kuću i sakrio se sa starijim roditeljima.

Pročitajte i ovo Ni traga ni glasa - 6 Traže ga 16 dana Nestao bez traga, obitelj 82-godišnjaka je očajna: "Ja se nadam da je još uvijek živ i da hoda" Iskopavanje lopatom, ilustracija Stravično otkriće Razriješen misterij nestalog imućnog 58-godišnjaka: Ubojica pronađen kako kopa?

'Kad je cijela operacija završila, pakistanska vojska nam je došla u kuću i odvela ga. Više ga nismo vidjeli i još se nije vratio. Molim vas Bogom, vratite mi sina. Jako sam uzrujan jer sam bolestan i molim vas kažite premijeru da mi vrate sina', kazao je otac nestalog Muhamed Qasim.

>> 'Poklonili su mi zečeve, ali nikad u kući nisam vidio Osamu'

>> Direktor CIA-e: Obama nije vidio trenutak kada su ubili Osamu

Napominje kako su rijetko viđali stanare velike kuće na kraju ulice, a pogotovo zloglasnog terorista. Jedino se razmijenili nekoliko riječi s povučenom ženom koju su sretali na ulici.  Pakistanska, kao ni američka vlada, još se nisu oglasili o slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene