Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12-godišnji susjed

'Poklonili su mi zečeve, ali nikad u kući nisam vidio Osamu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
12-godišnji Zarar Ahmed živio je u blizini vile Osame bin Ladena u Abbottabadu i za njegovu obitelj ima samo riječi hvale.

'Dolazio sam im u posjet i Osama je imao dvije supruge, Jedna je govorila arapski,a druga Urdu. Imali su troje djece, djevojčicu i dva dječaka koji su mi poklonili dva zeca', ispričao je dječak novinarima Reutersa pokazujući prstom na posljednje utočište najzloglasnijeg terorista na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozvao na pokretanje istrage Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške' Slika nije dostupna Ljudi iza operacije Bivši pripadnik Navy Sealsa: Osamu je ubila elita elite

>> 'Zar je SAD stvarno toliko osjetljiv na islamske običaje?'

>> VIDEO: Animacija napada u kojem je ubijen Osama bin Laden!

No, dječak ističe kako nikad u kući osobno nije vidio Osamu bin Ladena, iako se redovito igrao s njegovom djecom. Ipak, bio je svjestan da je nešto drugačije jer je kuća imala jako osiguranje. 'Na vanjskim vratima su imali kamere kako bi mogli vidjeti tko im dolazi', ispričao je. Mnoštvo znatiželjnika posjećuje bin Ladenovu rezidenciju koja je od jučer zapečaćena pa nitko ne može ući.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene