Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kći prijavila nestanak

Gradonačelnika Seula nakon cjelodnevne potrage pronašli mrtvog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Park je napustio službenu rezidenciju u 10:40, nosio je crnu kapu i ruksak. Otkazao je politički sastanak zakazan za četvrtak ujutro. Njegovo tijelo pronađeno je na sjeveru grada.

Južnokorejska policija objavila je u četvrtak da je pronašla tijelo gradonačelnika Seula Parka Won Soona nakon što je njegova kći prijavila nestanak, javlja novinska agencija Yonhap

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana"

U opsežnu potragu bilo je uključeno oko 600 policajaca koji su ga uz pse tragače i dronove tražili u okrugu Seongbuk-dong u sjevernom Seulu, gdje su ubrzo i pronašli njegovo tijelo. Ondje je posljednji put zabilježen signal s njegova mobitela. Njegova kći prijavila je njegov nestanak i navela da mu je mobitel isključen.

Park je napustio službenu rezidenciju u 10:40, nosio je crnu kapu i ruksak. Otkazao je politički sastanak zakazan za četvrtak ujutro, navodi se u više lokalnih izvješća.

Park je gradonačelnik Seula od 2011., a liberali ga vide kao potencijalnog kandidata na predsjedničkim izborima 2022.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene