Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petogodišnji dječak iz Kine igrao se na fontani sa svojim roditeljima i mnoštvom građana kada je u jednom trenutku stao na mlaznicu vode koja ga je odbacila 2,5 metra u zrak.


U kineskom gradu Enshi, na istu fontanu svakoga dana dolazi velik broj građana te nije neuobičajeno da se djeca igraju na njoj unatoč tome što su mlazovi vrlo snažni.

Vezani članci Nesreća na autocesti Pametnjaković se odlučio prestrojiti u zadnji tren, pa razbio skupocjeni auto Smrskani auto Komad betona odlomio se sa zgrade i smrskao mu auto, dobro da je barem vlasnik uspio pobjeći

U igri, dječaka (5) je snažni mlaz vode odbacio 2,5 metra u zrak nakon što je stao na jednu od mlaznica te licem sletio na beton. Voda je bila toliko snažna da mu je razderala odjeću, prenosi Daily Mail.

>> Lebdeći vlakovi ponovno na testu: Dosežu brzinu i do 581 km/h!

Zadobio je ozljede lica, trbuha i rektuma te završio na operaciji. Dječakovi otac Wan Lu je bijesno reagirao i rekao kako nigdje nema znakova za opasnost od mlaznica na što je gradski glanogovornik odgovorio kako se oko fontane nalaze mnogi znakovi koji upozoravaju na opasnost te da su njegovi roditelji trebali dječaka 'držati na oku'.

Slična nesreća se dogodila i nekoliko godina ranije, međutim, građani se i dalje zabavljaju u fontani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook