Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni misterij

'Glas nas je dozivao upomoć, ali ne znamo čiji. Majka je već bila mrtva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glas odrasle osobe koji je govorio 'pomozite nam, ovdje smo' mogao je pripadati samo majci. Ali kada su prišli automobilu, ona je već bila mrtva, uvjeravaju policajci i vatrogasci.

Trojica policajaca i dvojica vatrogasaca, koji su u ponedjeljak sudjelovali u spašavanju djevojčice stare 18 mjeseci iz prevrnutog automobila, posvjedočili su za američke medije da su tijekom intervencije doživjeli pravi misterij.

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Naime, u trenutku kada su počeli prilaziti automobilu koji je sletio s ceste u rijeku Spanish Fork nadomak Salt Lake Cityja, začuli su glas odrasle osobe koja ih je dozivala riječima: Pomozite mi, ovdje smo.

Jedino logično objašnjenje bi bilo da su čuli glas majke koja je uz malenu Lily bila jedina osoba u autu, međutim kada su došli do nje, tvrde, Lynn Jennifer Grosbeck (25) je nažalost već bila mrtva, i to po svemu sudeći satima!

Djevojčica preživjela 14 sati u ledenoj rijeci

"Mogli smo vidjeti osobu na mjestu vozača, ali i jasno čuti taj glas", izjavio je policajac Tyler Beddoes, koji je isprva mislio da mu se samo pričinjava, prenose ABC i Daily Mail.

Ma što bilo objašnjenje fenomena zbog kojeg Beddoes već dvije noći ne spava, jedno pravo malo čudo nitko neće moći osporiti, a kaže da se malena Lilly odlično oporavlja iako je 14 sati bila zarobljena u automobilu.

 


World News Videos | US News Videos

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene