Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo na rijeci

Djevojčica preživjela 14 sati u ledenoj rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je bila zavezana u sjedalici u automobilu i 14 sati je visjela naopačke u lednoj rijeci.

Djevojčica stara 18 mjeseci uspjela je preživjeti 14 sati u automobilu koji je sletio u rijeku. Automobil koji je vozila njezina majka bio je okrenut na krov kada su došli policija i vatrogasci, a nesretna Lynn Jennifer Grosbeck (25) je već bila mrtva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu"



Međutim, djevojčica, zavezana u sjedalici na stražnjem sjedištu, bila je živa. I to usprkos činjenici da je voda u rijeci Utah, a nesreća se dogodila u subotu 75 kilometara od Salt Lake Cityja, bila toliko hladna da su spasioci mogli biti u vodi tek po par minuta. No, kako je automobil bio okrenut na krov, djevojčica je bila okrenuta naopačke te je ostala izvan vode.

VIDEO Pogledajte kako nevidljiva sila povlači djevojčicu na tlo

Malena Lily je odmah prevezena u bolnicu - nije životno ugrožena, ali je njezino stanje ozbiljno.
Policija pretpostavlja da je automobil udario u betonsku ogradu na mostu i sletio u rijeku u petak navečer oko 22.30 sati, dok je ribar auto pronašao u subotu oko 12.30 sati, piše ABC News.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene