Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Natasha Kampusch tuži bečke novine zbog objavljivanja njezine intime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Natasche Kampusch, Gerald Ganzger, izjavio je u ponedjeljak da je podnio tužbu protiv bečkih novina koje su prošlog tjedna objavile potankosti iz intimnog života mlade Austrijanke dok je bila u osmogodišnjem zatočeništvu.

Ganzger je ocijenio da je objavljivanje tih informacija u besplatnom dnevnom listu Heute "kukavno" i istaknuo je da je time narušena zaštita privatnog života njegove branjenice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Natascha Kampusch koju je na putu u školu, kao desetogodišnjakinju, u ožujku 1998. oteo Wolfgang Priklopil i držao je zatvorenu u podrumu, uspjela je pobjeći 26. kolovoza 2006.

Pod izlikom da želi utvrditi je li Priklopil, koji se ubio iste večeri kada je njegova žrtva pobjegla, imao pomagače, Heute je objavio podulje dijelove sudskog zapisnika, iskaze svjedoka i videosnimke, koji govore o seksualnom zlostavljanju Kampusch, sado-mazo seansama i vjerojatnoj trudnoći, što je podignulo pravu buru u austrijskoj javnosti.

"Podnijet ću i tužbu protiv nepoznata počinitelja zbog otkrivanja poslovne tajne. Taj dokument nije smio izaći u javnost", rekao je Ganzger.

Austrijski sud je u jesen 2006. zaključio da je Prikopil djelovao sam i da je istraga završena.

Osobe bliske predmetu, među kojima je i otac žrtve Ludwig Koch, tvrde da je Prikopil imao pomagače i da je djelovao u okviru mreže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene