Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljački napad, policija šokirana

Napali ga psi, vlasnici ga potom pregazili autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se posvađao s vlasnicom pasa koji su ga umalo ugrizli, na jednog je Britanca naletjelo vozilo zbog čega se sada nalazi u bolnici s ozljedama opasnim po život.

Kada je oko 10 sati ujutro izašao na trčanje u Oldhamu, 49-godišnjak nije ni znao što mu se sprema. Tek što je počeo trčati napala su ga dva psa, a on je u pokušaju da se obrani od ugriza savjetovao vlasnici da ih kontrolira, piše Daily Mail. Tada je započela prepirka između njega i vlasnice pasa, nakon čega je muškarac nastavio dalje trčati. Uskoro je na njega naletio automobil, bijela Toyota, priopćila je policija, iz koje su na muškarčev račun pljuštale uvrede dok je on bespomoćno ležao na podu sa slomljenom nogom. kao da to nije bilo dosta, automobilom su i prešli preko nesretnog čovjeka.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Detektiv šokiran

Žrtva je prevezena u bolnicu i podvrgnuta je hitnoj operaciji. U međuvremenu policija je privela muškarca i ženu pod sumnjom da su 49-godišnjaku nanijeli teške ozlijede te se oboje trenutačno nalaze u policiji na ispitivanju. ‘Ovo je strašan napad u kojem je žrtva zadobila za život opasne ozlijede’, rekao je detektiv John Coleman. ‘Bio sam šokiran ozbiljnošću napada i molim sve koji su vidjeli automobil koji je naletio na gospodina da nam se jave, jer svaka bi informacija mogla biti veoma važna’, rekao je detektiv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene