Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka koja je u brutalnom napadu ubila svoju kolegicu, osuđena je za ubojstvo s predumišljajem, te joj sada prijeti doživotna kazna.


Brittany Norwood (29), je u 'prolongiranom i brutalnom napadu' u travnju 2011, koristeći barem 6 različitih oružja ubila kolegicu Jaynu Murray (30). O brutalnosti napada svjedoči i 331 rana nađena na tijelu žrtve.

Vezani članci Afganistantska policija, ilustracija Svjedoci imaju dokaze: Talibani ubili policajku u osmom mjesecu trudnoće ispred muža i djece Policija pronašla tijelo u dvorištu obiteljske kuće Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati...

Norwood i Murray su zajedno radile u trgovini sa sportskom opremom, a napad je uslijedio nakon što je Murray, uslijed rutinske provjere torbi, pronašla hlače koje je Norwood ukrala iz trgovine.

Nakon ubojstva, Norwood je pokušala policiju uvjeriti da ih je obje napao maskirani muškarac, prenosi Daily Mail.

Porota je do odluke o ubojstu s predumišljajem došla nakon samo sat vremena rasprave, te su izjavili da je broj rana na tijelu žrtve bio presudan u odluci. Norwood sada prijeti kazna od doživotnog zatvora.