Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za turizam

Nakon strašnog pada turistice u rijeku s krokodilima i ministar skočio bungee jump!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon strašnog pada australske turistice zambijski ministar turizma također je skočio bungee jump kako bi dokazao da je ta aktivnost još uvijek sigurna.

Zambijski ministar turizma Given Lubinda skočio je s afričkog Mosta Viktorijinih slapova kako bi uvjerio turiste da je bungee jump siguran, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Posvojiteljska obitelj - 1 Još nema rezultata USKOK-a Prošla je godina dana od uhićenja posvojitelja u Zambiji: "Mi i danas ne znamo je li legalno posvojiti dijete iz Konga" Državni stan - 4 Ima pravo, ali... Dnevnik Nove TV doznaje kakav je stan izabrao novi ministar gospodarstva

Podsjetimo, mladoj Australki je na istom mjestu dok je skakala bungee jump puklo uže te je pala sa 111 metara visine u rijeku Zambezi punu krokodila pred šokiranim gledateljima. Srećom, Australka je zadobila samo modrice i ogrebotine.

Kako su izvijestili lokalni mediji, vlasti su obustavile bungee jumping sa spomenutog mosta do završetka istrage.

'Došao sam dokazati da je ovo vrlo siguran sport. Ne bih to učinio da nisam siguran. Uvjeren sam da je sigurno i nisam htio upotrijebiti nikoga drugog za pokusnog kunića. Odlučio sam da svijet mora mene upotrijebiti kao pokusnog kunića i ako sam riskirao život znači da je sigurno, neka svi dođu i skaču', rekao je hrabri ministar čiji je skok prošao bez iznenađenja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene