Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogataševa kći nakon šoka

Nakon 'bombe' oko vrata ima samo riječi hvale za policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
18-godišnja Madeleine Pulver, kojoj je spašena nakon što joj je otmičar oko vrata svezao bombu, progovorila je za medije.

Madeleine je 10 sati provela bombom oko vrata. Muškarac joj je ostavio poruku u kojoj je pisalo da ukoliko nazove policiju, bomba oko njezinog vrata će eksplodirati. Policija je kasnije utvrdila da je bomba bila lažna.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

'Svaki dan je bolji. sada ću samo igrati hokej. Policija je bila fantastična', rekla je Madeleine. Njezini prijatelji na hokeju priredili su joj dobrodošlicu, a djevojka kaže kako je jedino što želi nastaviti s svojim životom. Njezinu obitelj pak brine što je napadač na slobodi i da bi opet mogao napasti, no i otac Bill je javno nahvalio policiju pri intervenciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene