Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šveđanin na mukama

Nakon 25 godina bolova liječnici mu u crijevima otkrili - drveni štap!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove Sohlberg, 65-godišnjak iz grada Lyckselea na sjeveru Švedske punih se 25 godina žealio na bolove u predjelu trbuha. Liječnici su nedavno otkrili o čemu se radi - 6 centimetara dugačak drveni štapić s vrlo oštrim rubovima nalazio se u njegovim crijevima.

'Tijekom ovih 25 godina zbog bolova u trbuhu primljen sam u bolnicu više od stotinu puta. Uglavnom su me liječili zbog čireva', kazao je Ove za jedne lokalne švedske novine.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

G. Sohlberg je prošao čak šest operacija kako bi 'ozdravio', no simptomi su se i dalje vraćali - bolovi u predjelu trbuha i zatvor. 'Osjećao sam kao da je nešto u meni i konstantno me boljelo'.

Prošli je tjedan napokon, tim kirurga otkrio o čemu se radi i uklonio drveni štap dugačak šest centimetara sličan čačkalici i s vrlo oštrim i nazubljenim rubovima.

G. Sohlberg je presretan što se nakon četvrt desetljeća riješio boli. Pretpostavlja kako je stapić u crijeva dospio tijekom jedne od operacija čira na želucu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene