Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ratoborni golaći

Na plažama otvoreni rat nudista i svingera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Konzervativni' francuski nudisti sukobili su se sa nudistima 'novog trenda' koji zagovaraju slobodan seks i zamjenu partnera.

U obično mirnom Cap d'Agde, gradiću na jugu Francuske, poznatijem kao 'Grad golaća', jer se u njemu nalazi jedna od najvećih nudističkih kolonija u Europi, neprestano raste tenzija, piše BBC.

Pročitajte i ovo Izbjeglice Polarizirani svijet Najveći godišnji skok prisilnog raseljavanja u povijesti, UN krivi posebni "paket": "Postoje pitanja koja zabrinjavaju" Ilustracija u začaranom krugu Europi prijeti velika kriza: Oko ovog bi se mogao voditi i rat, sukobi su već počeli

>> U ratu nudista i svingera izgorjela tri kluba

Već neko vreme traje rat između 'pravih' nudista, koji vjeruju da je nudizam zdrav izbor životnog stila koji nema veze sa seksom i svingera koje privlače nudistički kampovi zbog velikog broja potencijalnih partnera. U svađu se umiješalo i lokalno stanovništvo koje se protivi dolasku novih nudista za koje kažu da su previše raskalašni i skloni egzibicionizmu, upuštajući se u seks na javnim mestima.

Prije dvije godine, tenzije između tradicionalnih nudista i svingera dovelo je do nasilja i podmetanja požara u dva hotela u kojima odsedaju zagovornici grupnog seksa. Riječ je o  klubovima u kojem partneri mijenjaju žene, nazvan Glamour, gdje su parovi prakticirali grupni seks, a prvi je uništen u ožujku.

Sljedeći dan drugo mjesto održavanja orgija, također je nestalo u plamenu. U rujnu su izgorjeli, Tantra klub i Zen. U požarima niko nije povrijeđen, ali se sumnja da ih je podmetnuo netko iz društva nudista 'konzervativaca'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene