Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nudisti vs. svingeri

U ratu nudista i svingera izgorjela tri kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski detektivi trenutačno istražuju jednu od najpoznatijih europskih nudističkih kolonija zbog uništenja tri noćna kluba u požarima za koje se okrivljuju naturisti 'tvrdolinijaši'.

Uobičajeno miran Cap d'Agde, magnet je za nudiste na jugu Francuske pun je istražitelja, koji sumnjaju da konzervativni nudisti imaju zamjerke protiv svingera, piše Fox.

Pročitajte i ovo Seks, ilustracija PREDANOST POSLU Danska novinarka snimala priču u svingerskom klubu pa se i sama pridružila akciji: "Na ovaj smo način uspjeli prodrijeti dublje u čitavu stvar" Seks, ilustracija Spojili ugodno s unosnim Provjereno donosi ispovijest hrvatskih svingera koji snimaju porniće: "Ne smetaju ni kamere ni reflektori. To mi je tako dobro"

Takozvani 'boîte échangiste', odnosno klub u kojem partneri mijenjanjaju žene, nazvani 'Glamour', gdje parovi prakticiraju grupni seks, prvi je uništen u travnju. Sljedeći dan, Palme Re, drugo mjesto održavanja orgija, također je nestala u plamenu. U rujnu su izgorjeli, Tantra klub i Zen.

U požarima nitko nije ozlijeđen, ali sumnje da ih je podmetnuo netko iz društva nudista 'konzervativaca' šokirao je koloniju budući da su većinom osuđivani radi egzibicionizma.

Povećale su se tenzije između nudista, koji vjeruju da je nudizam zdrav izbor žvotnog stila i da nema nikakve veze sa seksom i svingera koje privlače nudisički kampovi zbog velikog broja potencijalnih partnera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene