Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Londonu

Na istom mjestu istu ženu silovao dva puta u tri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20-godišnji O'Nile Huggins silovao je dva puta istu ženu na istom mjestu i to u tri mjeseca razmaka.

Blago retardirani i nezaposleni Huggins na sudu je kazao kako je bio uvjeren da je 22-godišnja djevojka zapravo njegova djevojka. Britanski sud trebao mu je jučer pročitati presudu za dvostruko silovanje, no optužnice je odgođena jer je Huggins poslan na dodatno psihičko razmatranje.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

Nesretnu djevojku prvi je put silovao u travnju prošle godine kad se kasno navečer vraćala iz posjeta rodbini. Ista stvar se ponovila nakon tri mjeseca. Isto ju je primijetio na pločniku u jedan sat ujutro, odvukao na dječje igralište i silovao. No, za razliku od prošlog puta, djevojka je otišla u policiju i prijavila ga.

Službenicima je dala i detaljan opis silovatelja zahvaljujući čemu su ga i uhitili. Tijekom pretrage stana policija je pronašla stotine neiskorištenih kondoma. I dok Huggins čeka presudu, londonska policija poziva sve žene koje su bile silovane da skupe hrabrosti i prijave zločinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene