Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Facebookom se proširila slika zastrašujućeg mjesta zločina. Naime, muškarac koji je ubio suprugu objavio je fotografiju na kojoj je mrtva i priznao njezino ubojstvo.


Derek Medina iz Miamia objavio je fotografiju mrtve supruge s riječima 'Rip Jennifer Alfonso'. Fotografija pokazuje mjesto brutalnog ubojstva njegove supruge prekrivene krvlju, piše Huffington Post.

>> VIDEO Policija traži muškarca koji je ubio ženu i oteo njenu djecu

Vezani članci Slika nije dostupna Kad je imala 15: 'Lijepo je vidjeti karijeru koja traje bez skandala i populizma' Slika nije dostupna FOTO Učiteljica pokazala školarcima svu 'privatnost' interneta

'Idem u zatvor ili ću dobiti smrtnu kaznu za ubojstvo supruge. Volim vas društvo. Nedostajat ćete mi društvo. Čuvajte se Facebook ljudi. Vidjet ćete me na vijestima. Moja me žena tukla. Neću više podnositi zlostavljanje, zato sam učinio ovo što sam učinio. Nadam se da me razumijete', napisao je na Facebooku.

Medina i Alfonso posvađali su se oko 10 sati u četvrtak ujutro. Navodno mu je rekla da ga ostavlja. U jeku svađe počela ga je udarati, pa je on uzeo pištolj, a ona se primila noža. Kada joj je uzeo nož iz ruke nastavila ga je udarati, nakon čega ju je upucao nekoliko puta.

On se presvukao, kontaktirao svoju obitelj, objavio fotografiju i status na Facebooku te se prijavio policiji u Miamiu.

Neprimjeren sadržaj na Facebooku prijavljen je, pa su ga iz te tvrtke uklonili.

Medina je inače autor knjige o samopomoći 'Kako sam komunikacijom spasio nečiji život, brak i obiteljske probleme'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook