Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena u požaru

VIDEO Policija traži muškarca koji je ubio ženu i oteo njenu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru kuće u San Diegu pronađeno je tijelo ženske osobe kao i tijelo djeteta. Policija vjeruje kako se uputio prema Teksasu ili Kanadi te na to područje usmjeravaju svoju potragu.

Kalifornijska policija dala se u veliku potragu za muškarcem kojeg se sumnjiči da je ubio 44-godišnju Christinu Anderson i oteo njeno jedno ili čak dvoje djece u dobi od 8 i 16 godina, piše ABCNews.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Požar u Johannesburgu - 3 Strašan zločin u JAR-u Šokantan zločin! Zadavio muškarca i podmetnuo požar da prikrije ubojstvo: Poginulo 76 ljudi, među njima i djeca

Christinino tijelo pronađeno je u kući osumnjičenog u San Diegu nakon što je u njoj izbio požar, a uz njeno tijelo pronađeno je i tijelo djeteta koje je toliko teško stradalo u vatri da još nije sigurno radi li se o djevojčici ili dječaku te je li to uopće jedno od dvoje Christinine djece.

>> Koban kraj otmice šestero ljudi, sedam poginulih

Policija traga za 40-godišnjim Jamesom Leejem DiMaggiom kojeg se sumnjiči za ubojstva i otmicu, a posljednji put će viđen u plavom Nissanu Versu. Policija vjeruje kako se uputio prema Teksasu ili prema Kanadi te na to područje usmjeravaju svoju potragu.

Prema policijskom izvješću, Christina i James bili su u platonskoj vezi.

Breaking News | Celebrity News | More ABC News Videos

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene