Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odgovorni' roditelji

BANDA: Uče djecu kako postati kriminalci i ubojice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj policijskoj operaciji u kojoj je sudjelovalo oko 800 agenata FBI-a i LAPD-a, uhvaćeno je tridesetak članova ulične bande zvane Rollin' 30s Harlem Crips.

Tijekom istrage nađene su brojne slike djece koja poziraju s različitim vrstama oružja, od revolvera do strojnica. Slike su iznenadile i policiju i javnost.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Ilustracija čak 41 žrtva "Nećemo odustati!" Strava u ženskom zatvoru, 26 žena spaljeno do smrti, ostale upucane ili izbodene nožem

'Rollin' 30s Crips je ulična banda u kojoj se 'zanimanje' prenose s generacije na generaciju', govori glasnogovornica FBI-a, Laura Eimiller.

Ono što je najviše brinulo policiju su bile fotografije djece s oružjem.

>> Švicarska: Policija uhitila zatvorskog bjegunca, no član Pink Panthera još u bijegu

'Djecu se od malih nogu uči baratati oružjem i cijelo djetinjstvo im je ispunjeno nasiljem. Banda broji preko tisuću članova te je jedna od najagresivnijih bandi u Los Angelesu', kaže Eimiller.

Od 2008. godine, banda je počinila 29 ubojstava, 1075 napada na civile i izvela 1100 pljački. Policija se i dalje bori protiv kriminala ove zloglasne skupine te se nadaju da će ih u skoroj budućnosti uspjeti zaustaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene