Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Leži na dnu oceana

NEVJEROJATNO OTKRIĆE U potrazi za nestalim zrakoplovom pronađeno veliko blago

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada broda Havila Harmony tijekom potrage za nestalim malezijskim zrakoplovom MH370 pronašla je neočekivano blago na dnu mirnog Indijskog oceana.

Na djelić sekunde, posada trećeg broda koji je krenuo u potragu za nestalim zrakoplovom MH370, pomislila je kako su uspjeli, da su pronašli nestali malezijski zrakoplov, no zapravo su otkrili nešto nevjerojatno.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Posada broda Havila Harmony tijekom potrage za nestalim malezijskim zrakoplovom MH370 na dubini od oko 6400 metara pronašla je neočekivano blago - tijelo prastarog broda koje je ležalo na dnu mirnog Indijskog oceana.

'Potvrđeno je da je anomalija koju je zabilježio radar broda predmet izrađen ljudskom rukom, a najvjerojatnije se radi o olupini potonulog broda', piše u izvješću.

Potom su uslijedile dodatne analize koje su potvrdile da se zaista radi o olupini broda. Snimke su potom poslane u Pomorski muzej Austalije gdje su ih pregledali stručnjaci te objavili kako se radi o olupini željeznog iil čeličnog broda koji datira iz 19 stojeća, prenosi News.com

Potraga za nestalim Boeingom 777 je obustavljena zbog nedostatka informacija o mogućim lokacijama zrakoplova, a nastavit će se krajem lipnja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene