Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Lažna tvrdnja

MH370 IPAK NIJE PRONAĐEN?! 'PROVJERILI SMO - Na tom otoku nema nikakve olupine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filipinci su potvrdili da ne postoje dokazi koji bi poduprli tvrdnje da je u Tawi Tawi otkrivena olupina malezijskog zrakoplova.

Filipinski mornarički zapovjednik kapetan Giovanni Carlo, rekao je da je poslao brod na otok Sugbay, nakon tvrdnji da je ondje uočena olupina za koju se vjeruje da je nestali zrakoplov Malaysia MH370.

Pročitajte i ovo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama" Slika nije dostupna Zasad samo nagađanja Radi li se o letu MH370? 'Pronašla sam olupinu zrakoplova s puno ljudskih kostura'

Rekao je da su oružane snage također razgovarale s lokalnom zejdnicom otoka koji su također kazali kako nemaju saznanja o otkriću. 'To je veliki otok, ali smo napravili početnu istragu sa stanovnicima. Čak i oni koji ondje žive najduže nemaju saznanja o olupini', rekao je Carlo.

Radi li se o letu MH370? 'Pronašla sam olupinu zrakoplova s puno ljudskih kostura'

U nedjelju je muškarac identificiran kao 46-godišnji Jamil Omar, nazvao policiju tvrdeći da je njegova filipinska rođakinja primijetila olupinu aviona. Tvrdi da je njegova nećakinja također u na avionu vidjela malazijsku zastavu te da su u njoj bili ljudski ostaci. Tvrdio je da bi olupina mogla biti nestali zrakoplov MH370.

Podsjetimo, MH370 nestao je u ožujku prošle godine s 239 putnika i članova posade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene