Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zidu laboratorija na sveučilištu Yale policija u nedjelju je pronašla tijelo za koje se vjeruje da je 24-godišnja Annie Le. Diplomka farmacije koja je nestala u utorak jučer je trebala reći 'da' dugogodišnjem zaručniku.


'Oko 17 sati policija je pronašla ljudske ostatke skrivene u zidu jednog laboratorija. Iako tijelo još nije identificirano pretpostavljamo da se radi o Annie Le i slučaj sada tretiramo kao ubojstvo', kazao je zamjenik šefa policije u New Heavenu Peter Reichard. Tijelo je pronađeno u jednom udubljenju u zidu koje je služilo za 'prolazak' cijevi i žica između katova. 

Vezani članci Jarun U zagrebačkom Jarunu pronađeno tijelo nepoznatog muškarca Slika nije dostupna Traperice na lešu pronađenom u moru?

Diplomku farmacije su nadzorne kamere u utorak ujutro snimile kako ulazi u zgradu za medicinska istraživanja i od tada joj se izgubio svaki trag. Iako su pregledane sve snimke na niti jednoj nisu uspjeli pronaći da je djevojka izašla iz zgrade, a u jednom od laboratorija pronađeni su i njezina torbica i  mobitel. Da stvar bude još tragičnija, tijelo je pronađeno baš na dana kada je trebala stati pred oltar sa zaručnikom Jonathanom Widawskyjem, diplomcem Sveučilišta Columbia u New Yorku. Policija kaže kako on nije osumnjičen te da u potpunosti s njima surađuje.