Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez konkretnih indicija

Muškarci privedeni u Njemačkoj nisu povezani s napadima u Bruxellesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačke vlasti nemaju konkretnih indicija po kojima su dvojica muškaraca, privedena pod sumnjom za povezanost s napadima u Bruxellesu, umiješana u te napade, kazao je glasnogovornik državnog odvjetništva.

"Zasad ne raspolažemo nikakvim opipljivim indicijama koje bi dvojicu privedenih muškaraca povezivale s napadima u Bruxellesu", rekao je glasnogovornik njemačkoga državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo Koliko stoji obavezni vojni rok? - 1 Situacija u ostalim zemljama Zbog ruske agresije vodeća europska sila uvodi vojni rok? Ilustracija Treći u samo nekoliko dana Prišao joj u knjižnici i nabio ju u glavu: Političarki pružena pomoć, traga se za napadačem

Dvadesetosmogodišnji Marokanac uhićen je u srijedu navečer u Giessenu, a kod njega je pronađen mobitel s jednom porukom za koju je njemački tisak pisao da se može povezati s jednim od počinitelja napada, no to se pokazalo netočnim.

Ako i bude zadržan u zatvoru zbog nepoštivanja zakona o boravku stranih državljana u Njemačkoj, neće više biti osumnjičen za povezanost s napadima u Bruxellesu, kazao je isti izvor.

Ni istraga o drugome muškarcu, uhićenom na području Duesseldorfa zbog moguće povezanosti s jednim od braće Bakravi, nije ga dovela u vezu s napadačem samoubojicom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene