Bosanskohercegovački novinar Slobodan Vasković objavio je video u kojem se vidi kako je nekoliko policajaca u Banja Luci opkolilo muškarca (61) koji im je odbio pokazati osobnu iskaznicu nakon što je u parku razgovarao s članom grupe Pravda za Davida.

Galerija


Na snimci se vidi kako su šestorica policajaca opkolili muškarca i njegovu ženu te muškarca oborili na beton i stavili mu lisice na ruke, a potom strpali u maricu. Za to vrijeme ljudi okupljeni u parkiću između hrama Hrista Spasitelja i Palače RS-a glasno su prosvjedovali zbog načina na koji policija privodi muškarca, objavio je Vasković na svom Facebook proflu i blogu

Vezani članci David Dragičević (Foto: Provjereno) Prosvjednici u Banjoj Luci podsjetili na 22. rođendan ubijenog mladića: Ne odustajemo Davor Dragičević (Foto: Dnevnik.hr) Raspisana tjeralica za Davorom Dragičevićem, policija će spriječiti daljnja okupljanja

„Što to radite, pustite čovjeka, što je čovjek uradio. Sram vas bilo“, govorili su policajacima.

Supruga muškarca koji je je priveden izjavila je da će kontaktirati Ambasadu Švedske u BiH, jer su oni švedski državljani koji su u Banja Luku došli na odmor. 

Podsjetimo, brojni stanovnici Banje Luke već više od godinu dana traže istinu i pravdu za ubijenog mladića Davida Dragičevića.