Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivano otkriće

Nezaposleni muškarac na ulici pronašao USB s tajnim podacima velike zračne luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezaposleni muškarac pronašao je na ulici uređaj s 2,5 gigabajta nešifriranih podataka o sigurnosnom sustavu zračne luke Heathrow, objavio je u nedjelju list Sunday Mirror.

Neočekivano otkriće potvrdila je za agenciju dpa i glasnogovornica zračne luke Heathrow.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Osjećate li se sigurno? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

USB memorijski stick sadrži sigurnosne rute, redove letenja i tipove identifikacije potrebne za pristup sigurnosne službe kao i druge osjetljive podatke.

"Provjerili smo sve naše sigurnosne planove i uvjereni smo da je Heathrow siguran", navodi zračna luka Heathrow u priopćenju.

"Također smo pokrenuli internu istragu kako bismo shvatili što se dogodilo i poduzeli korake da spriječimo takve događaje", navodi se.

Prema pisanju novina, među podacima na memorijskom sticku su sigurnosne mjere i ruta za kraljicu Elizabetu II. u prigodi leta sa zračne luke Heathrow. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene