Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za dlaku izbjegao smrt

Muškarac koji se vratio iz mrtvih otkrio što je vidio: "Nisam išao prema nikakvom svjetlu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac čije je srce privremeno prestalo kucati te su ga potom liječnici uspjeli vratiti u život ispričao je što mu se dogodilo dok je bio "mrtav".

Srce 55-godišnjeg Kevina Hilla naglo je prestalo kucati dok je bio na liječenju zbog rijetke bolesti kalcifilaksije. Nakon što su ga liječnici vratili u život, Hill je rekao da nije bilo nikakvog svjetla prema kojem je mogao ići, ali da su njegova privremena "smrt" i povratak među žive bili mirni.

Hill, kojeg su doktori u britanskoj bolnici u gradu Derbyju prozvali čudom od čovjeka, također je rekao da je ušao u "duhovni svijet" te promatrao kako se njegovo tijelo raspada.

"Bio sam odvojen od tijela, kao da sam u duhovnom svijetu. Bio sam svjestan što se događa, ali je bilo toliko mirno", opisao je.

Pročitajte i ovo Lucija Balažić Problemi roditelja njegovatelja Majka čije je dijete preminulo lani: "Tjedan nakon smrti djeteta krećeš s traženjem posla. Jako bolno, ne razumiju u kakvoj se situaciji nalazimo"

Također je rekao da je mogao vidjeti kako ga doktori pokušavaju spasiti.

"Znao sam da sam umro. Onda sam samo zaspao i kad sam se probudio, bio sam živ. Znao sam da nije došlo moje vrijeme da umrem", ispričao je, izvijestio je Daily Mail.

"Ova situacija natjerala me da preispitam svoje prioritete. Obiteljska atmosfera drastično se promijenila kad sam došao iz bolnice. Postao sam otporniji. Znam da se mogu oporaviti", dodao je.

Hill se gotovo u potpunosti oporavio.

"Moja razina boli je prije bila sto od deset, a sada je pala na četiri. Svi su rekli da sam trebao umrijeti", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene