Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekao pomoć na stijeni

Mladić u donjem rublju ostao zarobljen nasred nabujale rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojici prijatelja kupanje u rijeci je bilo toliko primamljivo da su se odlučili okupati u donjem rublju.

Međutim, razina vode naglo je narasla i jedan od njih ostao je sam na stijeni nasred rijeke. Dok je mokar i u donjem rublju čekao spasioce zabrinuti građani i dvojica prijatelja gledali su ga s mosta.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Trojica prijatelja u grad su došla prije tjedan dana. Rekli su kako su, dok su šetali uz rijeku, vidjeli da se u rijeci mnogi kupaju i da se nisu mogli suzdržati pa su i oni skočili.

Kada se voda podigla mladić je bio u opasnosti. Dok su došli spasioci već je bio mrak i slaba vidljivost. 'Plivao sam s jedne strane rijeke na drugu i kada sam se htio vratiti nešto je pošlo po zlu, rijeka je s te strane bila brža', ispričao je. Srećom, sve je završilo dobro, a mladići će imati što prepričavati prijateljima kad se vrate kući.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene