Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno opijanje

Nakon smrti mu izmjerili 7,7 promila alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoko bezazlen izlet nekoliko njemačkih studenata u Tursku pretvorio se u pravu noćnu moru. Od konzumacije prevelike količine alkohola jedan je umro dok su dvojica pala u komu.

Sveukupno šest studenata završilo je u bolnici od trovanja alkoholom, a neki od njih su imali preko 7 promila alkohola u krvi. No za Rafaela K. bilo je to kobno putovanje. Preminuo je u bolnici sa čak 7,7 izmjerenih promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Slika nije dostupna osvojili srebro Hrvatsku kampanju koja je hakirala Supertalent show Nove TV prepoznao njujorški Graphis

Nakon opijanja u baru luksuznog 'all inclusive' hotela Anatolia Beach, gdje su odsjeli, nekima od studenata već prije je zabranjena konzumacija alkohola. No ni nakon zabrane dečki se nisu smirili, pa su 'cugu' kupovali u obližnjem kiosku koji je radio cijeli dan. 'Kupovali su vodku, rakiju, pivo i grickalice', prisjeća se prodavač.

'Već 5 promila je smrtonosno. Činjenica da su ovi mladići imali preko 7 i preživjeli zaista je iznenađujuća', komentira slučaj dr. Siegbert Fass, šef klinike u Hamburgu. 'Dolazi do kome, kada pacijent više nije sposoban disati. Preživjeli u ovakvim slučajevima uglavnom trpe ozbiljna oštećenja unutarnjih organa', dodaje doktor.

U hotelskoj sobi u kojoj je Rafael pronađen, policija je našla i bocu, koja bi mogla pomoći u istraživanju cijelog slučaja. Četvero studenata koji nisu zadržani u bolnici vratili su se natrag u Njemačku, no nekoliko dana ipak neće ići na predavanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene