Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šestero ljudi pronađeno je mrtvo u ruralnoj kući smještenoj nedaleko zapadnog američkog grada Seattlea, u državi Washington.


Šestero ljudi ubijeno je na Badnju večer, najvjerojatnije hicima iz pištolja. Riječ je o muškarcu i ženi u 50-tim godinama, o još jednom muškarcu i ženi u 30-tim godinama, o 6-godišnjoj djevojčici i 3-godišnjem dječaku.

Vezani članci Automobilom se zaletio u prosvjednike u Seattleu Stravični prizori iz Seattlea: Pomahnitali muškarac automobilom se zaletio u prosvjednu povorku pa izašao i počeo pucati Pucnjava u Seattleu - 3 Najmanje jedna osoba ubijena u Seattleu: Dvojica muškaraca se posvađala pa počela pucati, ozlijeđeno i dijete

Uhićeni su muškarac i žena, koji su došli u kuću gdje se dogodio zločin, u vrijeme kada je policija obavljala očevid.

Policija imena osumnjičenih zasada ne želi iznositi u javnost, kažu kako da je mlada žena kćerka ubijenih, a uhićeni muškarac njezin ljubavnik. 

Susjedi tvrde kako je 29-godišnja žena već duže vrijeme u svađi s ostatkom obitelji.

Zna se da osumnjičeni par nije prizano šesterostruko ubojstvo te da još nije razgovarao sa svojim odvjetnikom. Iz policije kažu kako očekuju da će osumnjičeni biti optuženi za teško ubojstvo s izravnom namjerom.

Istražiteljima je još nepoznat motiv ovog stravičnog zločina.

Tijela su pronađena u kući i izvan nje, u mjestu Carnation. Policija vjeruje kako žrtve pripadaju trima generacijam iste obitelji.