Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučaj uzdrmao srbiju

Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ana Walshe (39), majka troje djece, posljednji put je viđena u Massachusettsu 31. prosinca. Njezin nestanak uzdrmao je američku i srpsku javnost.

Žena koja je podrijetlom iz Beograda, o čemu je govorila i na društvenim mrežama, već dugi niz godina živi i radi u SAD-u. Ima troje djece i supruga, kojeg je policija ispitala u vezi njezinog nestanka, ali ga za sada ne sumnjiče.

Anu Walshe posljednji je vidio rođak kad se uputila iz svoje kuće prema zračnoj luci. Trebala se ukrcati na let za Washington gdje radi u tvrtci za nekretnine kao izvršni direktor.

"Ana je izvanredna žena. Ona je moćan rukovodilac, ona je majka puna ljubavi, ona je jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i jako smo uplašeni. Jako nam nedostaje i samo se molimo da bude sigurna", rekli su prijatelji i suradnici nestale žene, javlja Nova.rs.

Pročitajte i ovo Mohammad Mehdi Karami i Seyed Mohammad Hosseini NASILNA REPRESIJA Europska unija zgrožena novim pogubljenjima u Iranu: Objesili su prvaka u karateu i dječjeg trenera

I njezina tvrtka poručila je kako se mole za njezin siguran povratak i da aktivno sudjeluju u potrazi.

Inače, Anin suprug Brian čeka izricanje presude u slučaju prevare. On je 2021. na sudu u Bostonu priznao da je prevario kupca iz Los Angelesa kojem je prodao dvije lažne slike Andyja Warhola za 80.000 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene