Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miro Kovač za Novu TV

PREPORUKA MINISTRA 'Ako ne morate, ne putujte u Muenchen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Novu TV napad u Njemačkoj komentirao je tehnički ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač.

'Još nemamo nikakvu potvrdu o hrvatskim državljanima koji su ranjeni ili stradali. Naš generalni konzulat u Münchenu je u kontaktu sa policijom u Münchenu. Mi primamo sve informacije o osobama koje su stradale u ovom, izgleda, terorističkom napadu. Tako barem naznačuje münchenska policija.

Pročitajte i ovo Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela Dmitrij Medvedev "Ubijte ih sve!" Putinov trbuhozborac najavio brutalnu osvetu za pokolj: "Moraju biti ubijeni, ali mnogo je važnije od toga..."

'Što se nas ovdje u Hrvatskoj tiče, preporuka je da se ne putuje sada u München, ako se ne mora, ako nisu izvanredne situacije. Mi ćemo tijekom večeri ponovno objaviti brojeve telefona dežurnog i u Münchenu i u Zagrebu našeg stalnog Povjerenstva za krizne situacije kako bi se naši državljani mogli informirati o stanju u Münchenu', rakao je tehnički ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač za Novu TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene