Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Racionalizacija poslovanja'

Zmajlović: Tijekom listopada selimo u zgradu Zagreb Tower

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović rekao je danas da će se tijekom ovoga mjeseca Ministarstvo zaštite okoliša i prirode preseliti u poslovnu zgradu Zagreb Tower.

Istaknuo je da će se tijekom ovoga mjeseca sukcesivno uprave Ministarstva zaštite okoliša i prirode preseliti u zgradu Zagreb Tower, a paralelno s njima u tu zgradu preselit će se i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Agencija za zaštitu okoliša i Državni zavod za zaštitu prirode. "Ukupni troškovi bit će 35 posto manji do sada," izjavio je Zmajlović u Nacionalnom parku Brijuni, gdje je otvorio 3. međunarodnu konferenciju "Parkovi Dinarskog luka".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za zagrebačku županiju Zmajlović oštro odgovorio Kožiću: ''Županijom se 20 godina upravlja iz hotela. On više ne zna u kojoj je kolaciji'' Stjepan Kožić Ne biraju se riječi Oštar odgovor Kožićeva stožera Zmajloviću: ''Manipulativan je i očajan kad ovako mijenja mišljenja te gnjusno laže javnosti''

"Preseljenje teče prema dinamici koja je ugovorena i ono što je najvažnije, što je i bio cilj tog preseljenja, to je racionalizacija poslovanja, veća učinkovitost", izjavio je Zmajlović.

'52 posto građana će kod registracije plaćati manje nego do sada'

Zmajlović je pojasnio da je Ministarstvo poslovalo na 11 lokacija u gradu koje su, 80 posto njih, isto bile u najmu i pojedini ugovori, kazao je, zaista su bili loši.

"I zapravo ovom transakcijom loše ugovore mijenjamo boljima i u konačnici štedimo tri i pol milijuna kuna na troškovima režije, na direktnim troškovima, a tu još nisu uračunati i brojni indirektni troškovi koje danas imamo upravo zbog nefunkcionalne organizacije", ustvrdio je ministar Zmajlović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene