Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mianmar: Oko 43.300 mrtvih i 28.000 nestalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj žrtava ciklona Nargis koji je 3. svibnja pogodio Mianmar dosegao je 43.318 mrtvih i 27.838 osoba koje se vode kao nestale, objavili su televizija i državni radio.

Ukupno broj mrtvih i nestalih iznosi 71.156 ljudi.

Pročitajte i ovo Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke? Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama

Prema prethodnim službenim podacima u srijedu je bilo 38.491 osoba, a 27.838 se vode kao nestale.

Nekoliko dana državni mediji Mianmara objavljuju svake večeri službene podatke u kojima se bilježi porast broja poginulih i nešto manji ili nepromijenjeni broj nestalih.

Oko 1.403 osobe su ranjene u jednoj od najtežih prirodnih katastrofa nedavnije povijesti, preciziraju radio i televizija Mianmara.

Zapadni diplomati i Ujedinjeni narodi navode više od 100.000 ubijenih. Broj stradalih bi mogao biti viši i od 200.000, rekao je u srijedu britanski državni tajnik Douglas Alexander na temelju procjena humanitarnih organizacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene