Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što mislite o ovome?

Miami: Izgradili park za pedofile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi seksualne prijestupnike i pedofile držali podalje od djece i imali na oku, u ovom su američkom gradu osigurali park upravo za njih.

Nakon brojnih poziva građana lokalni povjerenik Marc Sarnoff odlučio je prenamijeniti jedno zemljište u park da bi time seksualnim prijestupnicima i pedofilima osigurao posebno mjesto na kojem se mogu okupljati. A ujedno sve ostale, posebno djecu, zaštitio od njih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još traže 121 osobu VIDEO Zbog nadolazeće oluje srušili ostatke stambenog kompleksa u Miamiju, privremeno obustavili potragu za nestalima Slika nije dostupna stiže i oluja Istražitelji pronašli ozbiljne probleme: Evakuirana susjedna zgrada urušenog nebodera u Miamiju

>> Zagreb: Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice

Naime, upravo su građani upozoravali da se na određenim područjima grada svake večeri okupljaju osuđeni seksualni prijestupnici, njih 24.

S obzirom da se, prema američkim zakonima, ne smiju zadržavati u blizini škola ili parkova gdje se igraju djeca sami su pronašli mjesta gdje su se okupljali, no to je uznemirilo građane koji ondje žive. Sarnoff im je stoga odlučio osigurati mjesto za okupljanje, a s obzirom da svi nose posebne narukvice, policija uvijek može provjeriti poštuju li zabrane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene