Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u šoku

Zagreb: Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na hodniku zagrebačkog Županijskog suda dvije djevojčice, koje su došle svjedočiti protiv pedofila koji je nad njim bludničio, susrele su napadača koji im se smijao u lice.

Sedmogodišnja Tea je vrisnula, dok je osmogodišnja Tanja počela plakati i tresti se kada su se našle oči u oči s muškarcem koji ih je napao, piše Jutarnji list. Već otprije osuđivani I. P. , djevojčicama se samo nasmijao u lice. 

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Fotografija napadača Ispričali se "Za vas je on čudovište, za mene je bio vrlo bolestan dječak": Roditelji napadača koji je ubio šestero ljudi otkrili zašto je birao žene za žrtve

Djevojčice su dovedene na sud kako bi svjedočile o napadu. Šokirani roditelji odveli su ih sa suda, tako da je svjedočenje nije ni dogodilo. Nisu mogli vjerovati da se dogodio susret na hodniku suda, jer je njima i njihovoj djeci rečeno kako će djevojčice svjedočiti video linkom.

Napadač je djevojčice presreo 2010. godine u haustoru jedne zagrebačke zgrade. Bludničio je nad jednom, dok je druga sve gledala. Ispričale su što se dogodilo roditeljima, koji su alarmirali policiju, no napadač tada nije pronađen.

No, prije mjesec dana u istom je kvartu napao treću djevojčicu, koja je svjedočila na sudu. Policjia je povezala dokaze i uhitila napadača. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene