Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uputili poziv

Merkel još jednom poslala poruku Putinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NATO ne želi bilo kakav sukob s Rusijom i nastavit će tražiti načine za razvoj suradnje s Moskvom, izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.

Angela Merkel sastala se u srijedu s generalnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom u Berlinu. Istaknula je da se NATO zalaže za političku suradnju s Rusijom, javila je ruska novinska agencija Itar Tass.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

Stoltenberg je pozvao Rusiju da odustane od podrške separatistima u istočnoj Ukrajini. 'Pozivamo Rusiju da poštuje sporazume iz Minska, da koristi svoj utjecaj na separatiste i natjera ih na poštivanje prekida vatre, kao i da povuče svoju podršku separatistima', rekao je Stoltenberg na konferenciji za novinare u Berlinu.

Putin potpisao novu vojnu doktrinu: NATO najveća prijetnja!

Stoltenberg tvrdi da NATO ne traži konfrontaciju s Rusijom.

'NATO teži konstruktivnijem i kooperativnijem odnosu s Rusijom. Ali, da bi to mogli da uspostavimo i Rusija mora željeti isto', istaknuo je Stoltenberg, a prenosi agencija Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene