Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BLAM NA NAJJAČE

GOVOR MELANIE TRUMP O KOJEM PRIČA CIJELA AMERIKA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, Melania, bila je zvijezda prve večeri konvencije republikanaca koja je održana u ponedjeljak. No, zbog govora našla se na udaru javnosti.

Naime, politički promatrači odmah su na Twitteru primijetili velike podudarnosti i gotovo iste rečenice u njezinom govoru kao i u onom sadašnje prve dame Michelle Obama na nacionalnoj konvenciji demokrata 2008. godine.

Evo nekih primjera:

MELANIA: Od malih nogu moji roditelji su mi naglašavali da moram teško raditi da bih postigla ono što želim u životu, da je moja riječ moja obaveza i da radim ono što govorim, da održim obećanje i da se prema ljudima odnosim s poštovanjem. Na sve to ukazivali su mi svojim primjerima u svakodnevnom životu.

MICHELLE:
Barack i ja odgojeni smo s istim životnim vrijednostima poput onih da moraš naporno raditi da bi postigao u životu ono što želiš, da je tvoja riječ tvoja obaveza, da napraviš ono što si rekao da ćeš napraviti, da se prema ljudima odnosiš s poštovanjem, pa čak i ako se ne slažeš s njima i ako ih ne poznaješ.

MELANIA:
Te životne lekcije prenosim na našeg sina, i morat će ih učiti i sve naredne generacije jer želim da djeca u ovoj zemlji znaju da su jedina ograničenja za njihova postignuća snaga njihovih snova i spremnost da ih ostvare.

MICHELLE:
Barack i ja živimo prema tim vrijednostima i prenosimo ih na sljedeću generaciju jer želimo da naša djeca - i sva druga djeca u ovoj zemlji - znaju da su jedino ograničenje za njihova postignuća i uspjehe njihovi snovi i spremnost da rade kako bi ih ostvarili.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Slika nije dostupna Skromni korijeni USPAVANA LJEPOTICA IZ SEVNICE Nepoznati detalji iz života Melanije Trump

Melania Trump, inače bivša manekenka slovenskog podrijetla, prije nego što se obratila na konvenciji republikanaca, za NBC 'Today' je kazala kako je sama pisala govor te da je imala 'vrlo malu pomoć sa strane', piše Business Insider.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene