Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobjašnjiv čin

Medvjed rastrgao mladića koji mu je upao u brlog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan prizor odigrao se u švicarskom zoološkom vrtu, gdje je navodni mentalni pacijent preskočio ogradu medvjeđeg brloga i skočio s četiri metra visine ravno u ralje medvjeda.

Deseci svjedoka i promatrača u zoološkom vrtu u Bernu, vidjeli su 25-godišnjeg mladića kako preskače ogradu i skače u medvjeđi brlog te kako trči ravno na mrkog medvjeda, a sve je snimila i nadzorna kamera. Kako piše Bild, suludog je mladića medvjed istog trenutka napao, a posjetitelji su na životinju počeli bacati granje i predmete, kako bi je otjerali, no medvjed se nije dao otjerati.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed

>> Medvjed ubio medvjedicu pred ljudima u ZOO-u

'Medvjed ga je doslovno počeo trgati i stajao mu je na leđima. Bilo je užasno i mogli smo samo bespomoćno promatrati', rekao je Phillip Muller, gradski vijećnik, koji se zatekao na mjestu događaja. Policija se vrlo brzo našla na mjestu događaja i jedan od policajaca medvjeda je upucao u prsa, nakon čega je životinja pustila krvavog i teško ranjenog mladića te se povukla u svoju pećinu. Nakon što su čuvari zoološkog vrta zatvorili medvjeda, vatrogasci i hitna pomoć uspjeli su izvući nesretnog mladića i odvesti ga u bolnicu.

Upucani medvjed još se uvijek nalazi u svojoj pećini i u smrtnoj je opasnosti od teškog ranjavanja. 'Medvjed je reagirao posve prirodno, nakon što mu je mladić upao u brlog i povrijedio njegov teritorij. Pitanje je hoće li preživjeti ranjavanje', zaključio je u suzama direktor zoološkog vrta Bernd Schildge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene