Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučan

Medvedev: Teroristi neće sijati strah po Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teroristima se neće dopustiti da destabiliziraju stanje u Rusiji, izjavio je u srijedu ruski predsjednik Dmitrij Medevedev na sastanku s najvišim državnim dužnosnicima nakon napada u Dagestanu i dva dana prije u Moskvi, objavljeno je na internetskoj stranici predsjednika Ruske Federacije.

'Cilj terorista je destabilizirati stanje u zemlji, uništiti civilno društvo i posijati strah i paniku među stanovništvom', rekao je Medvedev. 'Mi to nećemo dopustiti', istaknuo je. 'Što se tiče zločinaca, svi će oni biti pronađeni i uništeni', kazao je predsjednik.

Pročitajte i ovo Talijanska granica Balkanska ruta Italija donijela važnu odluku koja bi mogla utjecati i na Hrvatsku Specijalci u akciji Privedeni ekstremisti VIDEO Racije u 37 turskih gradova i pokrajina! Pogledajte specijalce u akciji, uhićeno 189 osoba

U dvjema eksplozijama u srijedu ujutro u dagestanskom gradu Kizliaru poginulo je 12 osoba, a 29 je ozlijeđeno, dok je u ponedjeljak ujutro u napadima na moskovski metro ubijeno 39 osoba. 'Sve su to karike istog lanca. Sve su to manifestacije iste terorističke aktivnosti koja se u posljednje vrijeme ponovno počela javljati na Kavkazu i protiv koje se borimo i borit ćemo se', istaknuo je Medvedev. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene