Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teroristima se neće dopustiti da destabiliziraju stanje u Rusiji, izjavio je u srijedu ruski predsjednik Dmitrij Medevedev na sastanku s najvišim državnim dužnosnicima nakon napada u Dagestanu i dva dana prije u Moskvi, objavljeno je na internetskoj stranici predsjednika Ruske Federacije.


'Cilj terorista je destabilizirati stanje u zemlji, uništiti civilno društvo i posijati strah i paniku među stanovništvom', rekao je Medvedev. 'Mi to nećemo dopustiti', istaknuo je. 'Što se tiče zločinaca, svi će oni biti pronađeni i uništeni', kazao je predsjednik.

Vezani članci Borci ISIL-a - 3 Turska deportirala Hrvata iz zemlje, riječ je o mladiću narušenog mentalnog zdravlja iz Koprivnice Dopis policijske uprave Osiječko-baranjske (Foto: Dnevnik.hr) Liječnici i psihijatri jednoglasni u odgovoru na zahtjev policije - potencijalne teroriste tražite bilo gdje, ali ne u našim ordinacijama

U dvjema eksplozijama u srijedu ujutro u dagestanskom gradu Kizliaru poginulo je 12 osoba, a 29 je ozlijeđeno, dok je u ponedjeljak ujutro u napadima na moskovski metro ubijeno 39 osoba. 'Sve su to karike istog lanca. Sve su to manifestacije iste terorističke aktivnosti koja se u posljednje vrijeme ponovno počela javljati na Kavkazu i protiv koje se borimo i borit ćemo se', istaknuo je Medvedev. (Hina)