Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra i dim

MEĐU GOSTIMA I HRVATI Požar uništio hotel u Bohinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog velikog požara iz hotelu "Jezero" u Bohinju iz njega su u četvrtak evakuirani svi zaposleni i hotelski gosti, među kojima je bilo i više turista iz Hrvatske.

Svi su smješteni na sigurno, pri čemu su neki gosti smješteni u susjedne hotele, a neki su i otišli, kazala je direktorica hotela Polonca Noč.

Vatru i dim su prvi primijetili gosti, najviše ih je među njima u tom trenutku bilo iz Hrvatske i Slovenije, uz nekoliko turista iz Njemačke, Austrije i Rusije.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Požar se proširio s krovišta, a prema prvim procjenama šteta bi mogla dosegnuti i do dva milijuna eura.

Hotel Jezero bio je potpuno obnovljen 2008., ima skoro 80 soba i apartmana, a u petak je trebao primiti nove goste, te biti skoro popunjen.

U gašenju požara koji u večernjim satima još nije bio pod potpunom kontrolom uz vatrogasnu brigadu sudjelovala je i jedinica civilne zaštite, a prema navodima policije iz samog hotela i okolnih objekata bilo je evakuirano stotinjak ljudi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene