Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVILI SRBIJANSKI MEDIJI

Cure neslužbene informacije o Matejevu nestanku: Zna se zašto je izašao iz kluba i sišao do rijeke? Oglasio se i MUP

U srpskim medijima spekulira se o razlogu silaska nestalog Mateja Periša stepenicama do rijeke. 27-godišnji Splićanin nestao je u Beogradu tijekom noćnog izlaska s prijateljima. U jednom trenutku se udaljio od njih i gubi mu se svaki trag. Snimke nadzorne kamere navodno pokazuju kako se spustio stepenicama prema rijeci Savi.

Prema neslužbenim informacijama, Periš je navodno htio u toalet, no zbog velikog reda je odlučio izaći van i sići do rijeke. U potragu je danas krenula i riječna policija, koja pretražuje Savu duž Beton hale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna potraga za matejem perišem Je li na snimci stvarno Matej? Vještak objasnio zašto je potrebno 30 dana da se to utvrdi Slika nije dostupna 16. DAN POTRAGE Matejev otac otkrio koja je bila posljednja poruka njegovog sina, ali i zašto ga prijatelji nisu odmah potražili: "Više ništa nisam dobio od njega..."

"Pregledajući nadzorne kamere lokala koji se nalaze u Beton hali, vidi se kako mladić iz Splita izlazi iz kluba i kreće se prema rijeci. Nažalost, kamera nije mogla uhvatiti gdje je on završio, ali se sumnja da je sišao uz obližnje stepenice i nagnuo se kako bi obavio nuždu. Vjerojatno je u tom trenutku pao u vodu", rekao je sugovornik za srpski Kurir.

O nestanku Mateja Periša u Beogradu oglasio se i MUP Republike Srbije.

"Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića. U potragu za M. P. uključeni su policijski službenici iz više jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova", navodi se u priopćenju MUP-a.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. Policija, uz obitelj, moli sve koji imaju neke informacije da im se obrate.

Nenad Periš, neutješni otac nestalog 27-godišnjeg Mateja, priznaje da mu nada kopni i dodaje da nije ništa neobično primijetio u posljednjem razgovoru sa sinom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene