Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali robu od 315.000 eura

VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm

Pljačka zlatarnice u Grčkoj
Pljačka zlatarnice u Grčkoj Foto: Screenshot
Nadzorna kamera snimila je krađu nakita u Grčkoj.

Državljani Srbije, u dobi od 50 i 53 godine, uhićeni su u srijedu u Grčkoj zbog sumnje da su u Ateni opljačkali najmanje dvije zlatarnice, iz kojih su odnijeli robu vrijednu najmanje 315.000 eura. Vjeruje se da su uhićeni pripadnici kriminalne grupe Pink Panter, a sigurnosne kamere jedne od opljačkanih zlatarnica snimile su trenutak krađe.

Dvojac se sumnjiči da je birao zlatarnice koje dijele zid s nekim napuštenim objektom. U večernjim satima ulazili bi u napuštenu zgradu, probušili rupu u zidu, a potom bi jedan od pljačkaša ušao i puzao po podu da ne bi aktivirao alarm te ukrao nakit.

Pročitajte i ovo Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Osumnjičeni Srbi su, kako se navodi, koristili krivotvorene dokumente i vozila registrirana na osobe bez kriminalnog dosjea te su tako pokušali spriječiti da ih se otkrije. Do zlatarnice su dolazili pješke nakon što su parkirali daleko od mjesta zločina, izvijestio je Telegraf.

Prilikom pretresa prostorija koje su koristili policija je pronašla alat za obijanje, tri sata, nakit, 190 eura, lažne vozačke dozvole, tri mobilna telefona i druge slične stvari. Tijekom istrage zaplijenjeni su i jedan automobil i motocikl.

Pročitajte i ovo Hamed Bangoura Objavio na Twitteru Bangoura opisao bliski susret s Plenkovićem: "Znam da nećete vjerovati..."

Policija je navela da se stariji osumnjičenik opirao uhićenju te da obojica imaju debeli kriminalni dosje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene