Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza i dobra reakcija

Majku i djecu napale pčele, ona zadobila 75 uboda: Što nikad ne smijete napraviti ako vas napadnu

Vatrogasci tjeraju pčele
Vatrogasci tjeraju pčele Foto: Screenshot/Facebook
Roj pčela napao je ženu i dvoje djece u Arizoni, a majka je zadobila čak 75 uboda.

Majka iz Arizone oporavlja se nakon što ju je više od 75 puta ubo roj pčela. Vatrogasci su odgovorili na poziv nakon što su majku i njezino dvoje djece napale pčele dok su se htjeli fotografirati, stoji u priopćenju Vatrogasne i medicinske službe Arizone na Facebooku.

Vatrogasci su rekli da je majčino brzo razmišljanje spasilo djecu od uboda kad ih je stavila u auto dok je ona podnosila najveći broj uboda.

"Prevezena je u bolnicu s više od 75 uboda, ali se srećom oporavila", rekli su vatrogasci. Na snimkama spašavanja vidi se kako vatrogasci zalijevaju majčin auto pjenom kako bi umirili pčele.

Videozapis sadrži zvuk poziva 911 koji je uputila baka djece koja je dispečeru rekla da njezina kći ne može ući u auto jer su je napale pčele.

Pročitajte i ovo Pomor pčela - 2 Pomor pčela Bijes zbog novog pomora pčela: "Nema sankcija, dosad smo imali tri trovanja pčela, a niti jedne godine nismo doznali da je netko kaženjen"

Pročitajte i ovo Mladen Mikulan milijunski pomor Pčelar se rasplakao pred kamerom, ostao je bez svega: "Dosad se ovo nikad nije dogodilo"

"Molim vas, požurite! Moja kći ne može ući u auto, napadaju je pčele!" govori očajna pa dodaje: "Moje unuke su s njom. Molim vas, pošaljite pomoć!".

Vatrogasna i medicinska uprava Arizone rekla je da je najbolja strategija kada vas napadnu pčele što brže otići na sigurno mjesto, piše CBS News.

"Trčite u ravnoj liniji, pokrijte lice i potražite najbliže sklonište. Nikad ne ulazite u vodu jer će pčele čekati da isplivate i ne borite se s njima, ne mašite rukama", objasnili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene